Novetats

Un rostidor en tota regla amb un toc argentí

El restaurant té una carta d´especialitats àmplia, però potser la mirada del comensal on primer es dirigeix ​​és al capítol de les carns. Aquí sembla obligat prendre alguna cosa a la brasa -també hi ha peixos, com després veurem- i des del primer moment la carta està tenintmolt bona acceptació.

Abans d'arribar al plat principal, ja al pica-pica hi ha especialitats a la brasa com els pedrers de jònec argentí amb un toc de llimona, el xoriço crioll artesà al carbó (elaborat en exclusiva per a l'establiment per un carnisser de la ciutat amb una recepta pròpia de la família Bertoni, per descomptat, secreta), el xoriço vermell al carbó o la botifarra criolla. En un altre ordre, també per picar amb brasa es pot triar un pop a la graella, el formatge provolone preparatamb tomàquets concasés o amb llagostins i paleta ibèrica, i la graellada de verdures naturals.

En carns vermelles, la varietat pot complicar la decisió, però per ajudar hi ha la família Bertoni que atén cada taula. Així, el ventall d'opcions va des del llom baix d'angus argentí fins al bife de llom alt d'angus., el llom baix de simmental amb, la costella o el filet de vaca de la mateixa raça, o l'excels tall anomenat T-bone. Carns amb origen i amb unes maduracions moderades, entorn de 35 dies, que asseguren bona textura i sabor.

En carns, hi ha altres opcions com el costellam de porc engraellat amb lacat coreà i un toc picant o les contracuixes de pollastre desossats i cuinats en dues coccions, a baixa temperatura ia la graella.

Però no pensi el client que vulgui un peix que aquí no el trobareu. A més del llom de bacallà rostit i d'uns calamarsets rostits, diàriament se seleccionen peixos en funció de la disponibilitat i de la temporada. Aquests, si són apropiats per preparar a la brasa, també ofereixen uns excel·lents resultats.

deixa una resposta

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà.